Om oss

Travspetsen.se är skapat av ett gäng travfantaster som älskar att både spela och titta på trav. Ända sedan mitten av 80-talet har vi bevakat travsport, såväl nationellt som internationellt. Några av oss har till och med varit med och fött upp travhästar med stor framgång. Idag spelar vi på allt från de traditionella loppen V75, V65, V64, V86 till V4, men också andra hästsporter som galopp och så vidare. Huvudfokuset ligger dock på travsport och det är det som denna hemsida kommer att handla om.

Idén till sajten föddes egentligen för några år sedan när vi satt ett gäng och kollade på V75 (som vi har gjort varje lördag i över 20 års tid). Där och då insåg vi att det saknades en riktigt bra sida om trav, och eftersom vi sitter på så enormt mycket kunskap om branschen kändes det helrätt att slå slag i saken själva.

Efter många om och men slogs portarna till sidan upp 2015. Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna och vi känner oss stolta över det vi har åstadkommit hittills. Men vi får inte slå oss till ro för det, vi är inte nöjda ännu! Ambitionen är att vara en komplett sida för alla som brinner för hästar i allmänhet, och trav i synnerhet. Därför kan vi lova dig att vi kommer jobba stenhårt för att leverera förstklassiga artiklar med färska speltips, nyheter om aktuella tävlingar samt guider till de bästa travresorna, plus en hel del annat.

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss på travspetsen. Följ oss för att få den senaste informationen om allt som händer i travvärlden!