Debut!

Tjenare!

Gör min debut i och med detta inlägg på Travspetsen. Känns kul att få vara med på detta tåg och hoppas på att jag kan bidra med något.

Jag heter alltså Tobias Liljendahl, är 18 år. Spelar hockey och studerar i Stockholm med Djurgården som förening. Är infödd i travet och har alltid haft ett gott öga till både sport och spel. Är så klart mer insatt nu sen farsan (Reijo) drog igång en egen rörelse men som sagt har ALLTID gillat travet. Bor med min flickvän i centrala Stockholm. Älskar pasta och spets o slut vinnare. Lite onödigt vetande nedan om mig.

Favorithäst: Gliderman

Favoritfilm: Sällskapsresan

Favoritkusk: Örjan Kihlström

Förebild: Mats Sundin

Värsta jag vet: Förlora, oavsett om de är en VM-final eller ett vanligt sällskapspel.

Bästa travminne: Formula Ones årsdebut tidigare iår, snacka om gåshud loppet igenom. Även besöken på Pompano Park Racetrack Florida har satt sina spår.

I bloggen kommer jag att ta upp aktuella ämnen och reflektera kring men självklart kommer jag berätta om vad som händer i livet och förhoppningsvis ska jag kunna bjuda på någon vinnare ibland.

Gårdagen spenderades på Solvalla där det vankades V86-tävlingar som vanligt. Alltid bra sport på Solvalla på onsdagar och jag måste nog säga att Solvalla har den bästa sporten i landet (även om jag vet att många säger detsamma om Åby) så tycker jag personligen att loppen är betydligt tuffare på Valla en tävlingsdag. Försöker att besöka Solvalla så ofta jag bara kan när det passar ihop med hockeyn. Brukar ofta funka bra att besöka Valla då vi oftast spelar på helgerna med juniorlaget.

Canaka BF gjorde debut hos farsan igår och den prestationen bådade gott. Trafikproblem sista varvet men gick med full fart över mål och slutade trea. 13.0 2140m voltstart. Bättre läge nästa gång och då blir hon livsfarlig. Hoppas hon kan hitta tillbaka till sitt gamla jag.

Sitter i detta nu och kikar lite på Örebro-Luleå i SHL (elitserien) och kan säga direkt att Linus Klasén är seriens överlägset bästa spelare, vilka händer. WOW! Örebro som varit seriens överraskning såhär långt har ju övertygat i stort sett varje match. Tar man sig till slutspel? En riktigt bra prestation i så fall.

Formula One vintertränas inför nästa år. Allt ser bra ut och jag tror han är bättre än någonsin nästa sommar om han håller ihop.

Vi beställde en spydervagn till stallet förra veckan. Jänkarvagns hysterin håller i sig och är här för att stanna. Bara hoppas att Sverige bygger fler milebanor.

Till helgen vankas det BC Finaler på Sundbyholm och det är alltid spännande med storlopp. Linslusen AU gick ju riktigt bra i försöket och vi hoppas att han ska vara ännu bättre till denna start. Men att tro på vinst känns inte realistiskt. Jag kommer tyvärr inte kunna närvara på Eskils denna helg. Vi har Leksand/Mora hemma på lördag respektive söndag i J20 superelit serien. Vi hoppas på 6 poäng för att kunna avancera i tabellen.

Visst vinner Mr looba looba V75-5 på lördag?

12 grader varmt och spöregn sista oktober. Vart är Sverige påväg någonstans? Hoppas på omslag och snö snarast. Brodd runt om. Finns inget bättre.

Det får räcka här för denna gång men återkommer med lite tankar efter helgen. Må väl så hörs vi!

 

/Tobias Liljendahl

 

Kommentarer inaktiverade.